Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Ningbo Qianhao Metal Product Co., Ltd.

Add: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi város, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kína

Kapcsolatok: Roger Jiang

Mobil: + 86-13906686835

Tel: + 86-574-88065888 88063688

Fax: + 86-574-88471818

Honlap:http://www.casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-mail:Sale@Casting-Steel.com

Szerviz forródrót
+86-574-88065888

Hírek

Haza > HírekTartalom

Gépek öntvények minőségét befolyásoló tényezők

Gépek öntvények minőségét befolyásoló tényezők

Szerszámgép kopás és méretbeli stabilitás, közvetlenül befolyásolja a pontosságot, a gép, az élet fenntartása.

Vannak sok tényezők, amelyek hatással vannak a gépek öntvényeket minõségét. Az első, a tervezési folyamat az öntés. Annak megállapítására, hogy a casting geometria és a méret, a munkakörülmények és a fém anyag tulajdonságait, a figyelembe kell venni a racionalitás, a design könnyűfém öntés és az öntési folyamat sajátosságai, a szempontból, , nyilvánvaló méret hatása és szilárdító és zsugorodás, a stressz és más problémák elkerülése, illetve réz alkatrészeket szegregáció, deformáció, repedés és egyéb hibák összetételének csökkentése érdekében.

A második egy ésszerű öntési eljárással kell rendelkeznie. Öntvény szerkezet, súly és méret, casting ötvözet jellemzőit és a termelési feltételek öntvények gépek kiválasztása a megfelelő felszín alatti és alakzat, alapvető módszer, ésszerű a casting inak, a hideg vas, a kelő és a szakadó rendszer Minőségi öntvények való hozzáférés biztosítása.

A harmadik pedig az alapanyagok minősége által a casting. Fém zárványok, tűzálló anyagok, üzemanyagok, folyósítószerek, módosítók és öntödei homok, homok kötőanyag, festék és egyéb anyagok, gyenge minőségűek, akarat csinál a pórusokat, pinholes, salak, ragacsos homok és egyéb hibák, öntvények casting megjelenését érintő minőségét, és a belső minőség, súlyos öntvények selejtezték.

A negyedik az a folyamat művelet, gépek öntvények fejlesztése egy ésszerű folyamat eljárások javítása a technikai szinten, a munkavállalók, hogy a szabályok megfelelő végrehajtását.